Primele zile în România

Prima zi a turului a fost infernală și spun asta deoarce am crezut că cedez înainte să încep acest tur.

O să vă explic:

Înainte să plec în tur, pe la ora 10, destul de târziu pentru distanța de 100 km pe care o aveam de parcurs în acea zi, am dormit foarte puțin, maxim 2 ore, motiv pentru care oboseala s-a instalat mult mai devreme.

Din păcate înainte de 8 km de comuna Samova, pe urcare fiind, am rămas fără apă, și pentru că viteza mea de deplasare era de maxim 5 km, am fost conștient că dacă nu fac rost de apa, cel puțin o oră va trebui să rabd.

Într-un final, m-am hotorat să apelez la bunăvoința șoferilor, fiind singurii care treceau pe lângă mine, așa s-a întâmplat ca un șofer de camion, să-mi arunce o sticlă de 1,5 de apa, suficient cât să-mi revin și să ajung până în comună

În Tulcea, capătul final al acelei zile, am ajuns pe la oră 19, unde l-am cunoscut pe Mark, gazda mea din acest oraș.

În următoarele zile, până să părăsesc țara, am avut 3 opriri, pe malul Mării Negre în comună Corbu, în orașul Constanța, la prietenul meu George dar și în Vama Veche din nou pe malul Mării Negre.

Tot acest traseu până în Vama Veche nu a fost nou pentru mine deoarce în urmă cu 4 ani, când am fost în Turul României, am folosit aceeași rută.

Distanță totală parcursă în România a fost de aprox 300 km.

« 1 of 13 »

Dacă găsiți interesant proiectul pe care îl desfășor și doriți să mă sprijiniți, o puteți face accesând butonul donate de mai jos.

error

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *