Cine sunt? 

Nu sunt prea multe de spus despre mine…


Mă numesc Iulian, sunt născut în oraşul Brăila iar pasiunile mele sunt pictura și cicloturismul. În privinţa picturii nu știu de la cine am preluat această pasiune pentru că în familie, nu cunosc pe nimeni care să aibă vreo înclinaţie în această direcție.

Pictez încă de când eram copil iar cel mai întâlnit subiect pe care l-am abordat până în prezent este inconografia, dar în paralel am folosit şi alte teme în lucrările mele.

La vârsta de 11 ani am ajuns în cadrul unui cerc de pictură pe care l-am frecventat timp de patru ani şi care mi-a fost de folos în formarea mea pe plan artistic. Ulterior, mi-am continuat studiile pe aceeaşi direcţie, terminând atât un liceu de arte cât şi o facultate de arte. 

Primele trasee pe bicicletă în afara localității în scop recreațional și nu mai lungi de o singură zi, le-am parcurs în anul 2013.
Ceva mai târziu, în anul 2014 am plecat în primul meu tur cicloturistic – Brăila – Maramureș – Gheorgheni, 14 zile – 1150 km.

Am adunat peste 10 000 km prin ţară din călătoriile mele pe bicicleta, inclusiv un tur al României pe care l-am făcut în anul 2015.

Cicloturismul pot spune că a fost modalitatea mea de recreere şi care că mi-a oferit oportunitatea să văd cât de frumoasă este viaţa şi din această perspectivă.

Mai jos aveţi cateva imagini cu lucrarile pe care le-am făcut!

« of 2 »